I jo us declaro
Aigua & Sabó

Per aquell dia en què ho teniu tot lligat, tots els detalls definits, menú, convidades, flors, música, taules, … Voleu gaudir de l’àpat, de la família i els amics, i el que voldreu és que no s’acabi mai la festa.

Des de Sec&Moll us ajudem a despreocupar-vos d’un altre tema.

Smart
Wedding

Recollim els vestits del casament allà on passeu la nit de noces.

Us els tornem a casa nets, i a punt per conservar-se en condicions òptimes durant dècades.

Smart Wedding és un servei personalitzat i està limitat a molt pocs casaments:
Cada setmana en fem un màxim de 3.

No us quedeu fora!
Demaneu info ara, sense compromís i,​ marxeu sense equipatge!

Sec i Moll - Serveis de tintoreria, bugaderia i planxa - Vic, Osona
Sec i Moll - Serveis de tintoreria, bugaderia i planxa - Vic, Osona
Sec i Moll - Serveis de tintoreria, bugaderia i planxa - Vic, Osona

COM ES CONTRACTA EL SERVEI?

En aquesta mateixa pàgina hi trobareu un formulari. De seguida que el rebem, us trucarem per concretar les dates i els llocs. Si el dia del vostre enllaç segueix lliure, us agendarem i formalitzarem la contractació del servei.

NO TROBO LA PASSAREL·LA DE PAGAMENT

No tenim passarel.la de pagament al web. Aquest servei és super personalitzat. Primer heu de saber que el que oferim és exactament el que necessiteu. Per la nostra banda hem de comprovar que les vostres dates estan disponibles, hem de concretar amb vosaltres els llocs de recollida i entrega dels vestits, i alguns altres detalls. Quan us decidiu, aleshores podreu pagar per transferència , bizum o amb targeta.

I RECOLLIREU ELS VESTITS A L'HOTEL?

Aquest és un servei super personalitzat i estareu informats en tot moment, de cada pas que donem. El whatsapp és la nostra eina de comunicació, que no volem atabalar-vos! Només mantenir-vos informats. De seguida que contracteu el servei, ens posem en contacte amb l’hotel, els donem els detalls de la vostra sol·licitud, i ells mateixos ens concreten el moment i lloc en que podrem fer la recollida després de l’enllaç.

I el dia G, quan recollim els vestits, rebreu un whatsapp que ho confirmarà.

NOSALTRES TENIM DOS VESTITS! QUÈ PASSA?

El primer que farem de seguida que us interessi el servei, és parlar. El preu tancat de 225€, inclou el rentat de vestit de núvia+ vestit de nuvi amb entrega a l’hotel i recollida a casa vostre, dintre de les provínices de Barcelona i/o Girona.

Si sou dues núvies, o ve dos nuvis, o ve sou nuvi i núvia però teniu previst portar vestits diferents a la cerimònia que al ball, són les coses que voldrem saber a la nostra primera conversa, per adaptar el servei al vostre cas concret.

VAL PER ALS NOSTRES CONVIDATS TAMBÉ?

Es clar! Aquest és un servei super personalitzat.

El primer que farem quan us interessi, és parlar i adaptar-lo a la vostra situació concreta.

El més normal és que en aquest moment no sapigueu quants dels vostres convidats poden estar interessats en el servei, però si ho sabeu, els incloem des d’ara.

En establiments adherits a aquest servei, és possible demanar el servei el mateix dia del casament. Ells mateixos faran les gestions segons els protocols que tenim establerts.

FINS QUAN TENIM TEMPS DE CONTRACTAR?

Aquest és un servei super personalitzat alhora que exclusiu.

Podeu esperar. Volem que estigueu decidits.

Heu de tenir en compte però, que només fem tres serveis per setmana (cap de setmana), per tant, com més aviat us decidiu, més fàcil és que tinguem la vostra data de recollida lliure.

El compromís és entre vosaltres, a nosaltres ens podeu demanar info tranquil·lament i us informarem.

Sec i Moll - Serveis de tintoreria, bugaderia i planxa - Vic, Osona